Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ben jij de franchiser die meer wil laten zien over je bedrijf en jouw branche?

Ben jij de franchiser die meer wil laten zien over je bedrijf en jouw branche? Meld je dan aan voor Next Level Franchise! Z Broadcasting zal in de maand oktober de special ‘Next Level Franchise – Sterke Formules’ uitzenden op RTL Z. Een special over franchisenemers die willen vertellen over het succes en de (succes-) formule van hun bedrijf. Wegens het grote succes van de eerste vier uitzendingen zijn Z Broadcasting en RTL Z bezig met de voorbereiding van een vijfde uitzending. Hiervoor zijn we nog op zoek naar franchisenemers die hun eigen bedrijf en/of formule belicht willen zien. Maar ook als je adviseur bent en meer licht kunt werpen de verschillende factoren van het hebben van een eigen bedrijf ben je van harte welkom.

Het doel is altijd: kennis delen en het verhaal van een (succes-) formule vertellen. Is het iets voor jou? Je kunt je aanmelden of informatie opvragen bij eindredacteur John Kerster via j.kerster@nextleveltv.nl of 06 23 89 70 04.

Wat zit er in Next Level Franchise?

Next Level Franchise – Sterke Formules zal, in samenwerking met onafhankelijk deskundige Tim Hazekamp (De Nationale Franchise Gids) kijken naar de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Vanzelfsprekend onderbouwd met feiten en cijfers. Dankzij de intensieve samenwerking met De Nationale Franchise Gids kunnen we het item van maar liefst 4 minuten aanbieden tegen een gereduceerde prijs. Tijdens dit item gaan we dieper in op jouw franchiseformule en de filialen. Het is dus een mooie manier om je bedrijf in de spotlight te zetten!

Onderwerpen van gesprek zullen, onder andere, zijn:

  • De veranderingen in de franchise-wetgeving en de (commerciële) gevolgen daarvan voor de formules.
  • Hoe formules tegenwoordig zorgen voor uitbreiding en nieuwe franchisenemers.
  • Als formule meerwaarde bieden voor je ondernemers in een tijdperk waar alles (relatief) eenvoudig online te regelen is.
  • De toekomst van franchise in Nederland.

Er zijn nog maar een paar plekken over voor de vijfde special Next Level Franchise – Sterke Formules. Neem dus snel contact op met eindredacteur John Kerster via j.kerster@nextleveltv.nl of 06 23 89 70 04.

×