Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Blokker, Top 1 Toys en Bruna onder één dak

Begin 2019 zullen de deuren zich openen van de nieuwe Blokker vestiging in ’s-Gravendeel. De winkel zal op de plek komen van de huidige Prima vestiging en zal in de buurt zitten van de Top 1 Toys en Bruna. De nieuwe winkel zal de enige locatie in Nederland zijn waar een Bruna en Blokker vestiging zich onder één dak bevinden.

De ingang van Prima zal worden weggehaald. Na een aantal weken aan verbouwingen kunnen klanten via de Blokker ingang naar de Bruna winkel komen. Tussen de winkels in komt een trap die naar de bovenverdieping gaat, waar Top 1 Toys gevestigd is. De deadline van de verbouwing is op 7 februari 2019.

Combinatie winkels

Sinds de start van de Blokker en Top 1 Toys combinatie in 2016 zijn er meerdere combinatiewinkels geopend door franchisenemers van deze twee formules. Volgens directeur Hans Hummelink van Top 1 Toys zijn de combinatiewinkels zijn veelal gevestigd in plaatsen waar retailers meer omzet zouden kunnen gebruiken. “Als je op één locatie twee formules onderbrengt, zie je ineens dat je met gelijke kosten twee publieken kunt trekken”, aldus Hummelink.

×