Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Boomerang Business Collective: Eerste collectief in Edegem, Vlaanderen

Boomerang Business Collective, het lokale zakelijk netwerk voor betrokken ondernemers, kondigt met trots haar uitbreiding naar Vlaanderen aan met de oprichting van het eerste Collectief in Edegem. Het collectief wordt geleid door Boomerang Consultants Jorn Van Rompaye en Nico Lamberts. Beide heren hebben veel ervaring met zakelijk netwerken in die regio.

Jorn van Rompaye, een van de oprichters van het nieuwe Collectief, deelde zijn enthousiasme: “We zijn verheugd om Boomerang naar Vlaanderen te brengen en een nieuw tijdperk van samenwerking te lanceren in onze regio. Door ons te concentreren op Edegem en de omliggende gebieden, gaan we een mooie groep van betrokken ondernemers en professionals opbouwen die elkaar ondersteunen en versterken.”

Boomerang Business Collective is in het afgelopen jaar gegroeid naar meer dan 20 locaties in Nederland en staat bekend om de zeer betrokken benadering van zakelijke samenwerking, waarbij ondernemers worden samengebracht in collectieven om kennis te delen, expertise uit te wisselen en gezamenlijk nieuwe mogelijkheden te verkennen. Door deze aanpak worden niet alleen individuen geholpen om te groeien, maar wordt er ook daadwerkelijk meer omzet voor de leden gerealiseerd.

Nico Lamberts voegde daaraan toe: “Boomerang biedt een unieke kans voor ondernemers en professionals om hun lokale en regionale netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te maken. We kijken ernaar uit om samen te werken met lokale bedrijven, ondernemers en professionals om samen te groeien; de eerste ‘musketiers’ hebben zich al aangesloten.”

Persoonlijk. Zakelijk. Met elkaar. Boomerang.

Het lokale zakelijk netwerk voor betrokken ondernemers. Een collectief waar op basis van wederkerigheid waardevolle relaties worden opgebouwd. Waar we elkaars kwaliteiten en expertise versterken. Voor het succes van jouw onderneming.

Ontvang gratis meer informatie over Boomerang Business Collective

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Boomerang Business Collective

×