Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Burger Business & Kwalitaria pilot store van start in Tilburg

Sinds begin dit jaar is cafetariaformule Kwalitaria de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. De volgende stap na de overname is nu gezet: de Burger Business vestiging in Tilburg is omgedoopt tot pilot store waarin beide formules met elkaar zijn samengebracht: het beste van premium burgers met het beste van Kwalitaria.

De overname van de burgerformule was voor Kwalitaria en formulehuis Food Franchise Company (FFC) een mooie kans. “We zien met Kwalitaria al jaren een toename in de verkoop van burgers en het is voor onze ruim 135 vestigingen dan ook een belangrijke productgroep”, vertelt marketing- en salesdirecteur Martijn Boone. “Met de overname van Burger Business hebben we een schat aan kennis in huis gehaald waarmee we deze productgroep in 2023 kunnen doorontwikkelen.”

Pilot store in Tilburg

Van de vier Burger Business vestigingen in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg is de laatstgenoemde inmiddels omgedoopt tot pilot store. “We gebruiken deze locatie de komende periode om te kijken hoe we beide merken kunnen samenbrengen, op een manier dat ze elkaar versterken.”

“Voor de consument verandert er niets”, benadrukt Martijn. “Behalve dat je nu ook bepaalde gerechten uit het Kwalitaria assortiment kunt bestellen. Beide menu’s vullen elkaar goed aan. Naast je favoriete Burger Business burger geniet je nu ook van lekkere friet specials, fried chicken buckets en Kwalitaria milkshakes. En ook een kindermenu kun je vanaf nu afhalen of laten thuisbezorgen.”

Plannen voor de toekomst

Bovengenoemde veranderingen gelden voorlopig alleen voor de Burger Business vestiging in Tilburg. “We gebruiken deze periode echt om te testen en op basis daarvan bepalen we welke verdere ontwikkelingen er gaan plaatsvinden.” Wordt vervolg dus.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×