Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Burger ’n Shake opent 5e vestiging

Ali Boukhizzou en Rachida Boussakouk openden woensdag jl. hun Burger ’n Shake Westerpark in Amsterdam. Burger ’n Shake is hét halal-foodconcept met verse hamburgers, verse friet en shakes gemaakt van vers gedraaid ijs. De formule van Burger ’n Shake zet in op alle eetmomenten van de dag: je kunt er terecht voor de lunch en het diner.

Ali  werkte hiervoor als Supermarktmanager op verschillende vestigingen van Albert Heijn Lindeman. “Van hen heb ik veel geleerd en van hen heb ik het enthousiasme meegekregen om voor mezelf te  gaan ondernemen vertelt Ali.

Rachida werkt zelf op het hoofdkantoor van de ABN AMRO, zij kiest ervoor om het ondernemen te combineren met haar baan bij ABN AMRO. “We wilden altijd al een eigen zaak beginnen en hielden de markt strak in de gaten en wij hebben met veel mensen gesproken.”, vertelt Ali.

De keuze voor Burger ’n Shake

Hun keuze viel om verschillende redenen op Burger ’n Shake. uitgebalanceerd assortiment en een onderscheidende inrichting. De inrichting met de centraal geplaatste container, de open keuken en de ‘à la La Place‘ uitgestalde groente werkt echt goed: transparant en kwaliteit. Naast de hippe uitstraling is een belangrijk bijkomend voordeel dat de kosten van de inrichting relatief laag zijn.“

Verdere uitbreiding

Burger ’n Shake Westerpark is alweer de vierde vestiging in Amsterdam en 1 in Almere. Dhr. Ben Amar (franchisegever) heeft alle vertrouwen in de nieuwe ondernemers: “Ze hebben een uitgebreide stage bij ons doorlopen en dat hebben ze erg goed gedaan. De locatie is ook gunstig, op de kop van het plein en nabij het Westerpark en verschillende grote hotels.”

“We willen voor de aankomende jaren ook verder uitbreiden door, naast onze Burger ’n Shake restaurants, ook Burger ’n Shake Express locaties te openen. Deze zullen meer gericht zijn op het afhalen en bezorgen.”

“Het grote voordeel voor de (potentiële) franchisenemers is dat het concept een lagere investering vraagt en wij hopen hierdoor Nederland sneller te kunnen bedienen en te laten genieten van onze Burgers en Shakes.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Burger ’n Shake[/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×