Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Christel Teeuwen nieuwe algemeen directeur Primera

08 oktober 2021
Christel Teeuwen heeft sinds 1 oktober jl. de rol als algemeen directeur van Primera op haar genomen. Afgelopen week nam Primera afscheid van algemeen directeur Gert van Doorn, die aan de slag gaat als CEO bij Fashioncheque. Van Doorn bekleedde verschillende functies, in zijn 21 dienstjaren voor Primera.

Met ruim 16 jaar ervaring binnen de retail en Primera kent Christel alle ins en outs van de formule. Begonnen als hoofd marketing, groeide zij door tot formuledirecteur. Vorig jaar sprak Christel nog over de ontwikkelingen binnen Primera op de online editie van Het Nationale Franchise Congres.

“Met een duidelijk strategisch plan tot 2025, een gezonde financiële situatie en een uitstekend managementteam waarin weer een nieuwe generatie heeft plaatsgenomen, kijk ik uit naar de volgende fase om Primera verder te laten groeien”, aldus Teeuwen.

“Na een mooi afscheid deze week voor Gert van Doorn van club Coöperatie Primera b.a., kijk ik met veel plezier terug op 17 fantastische jaren van samenwerking met mijn ‘tandem & maatje’. Naast de nodige verschillen waarin wij elkaar altijd goed hebben aangevuld, hebben we vooral veel gemeen. Het belangrijkste; de passie voor Primera. Vanuit dat gevoel heb ik ervoor gekozen om deze mooie uitdaging aan te gaan! Trots om vanaf vandaag officieel als Algemeen Directeur het stokje te mogen overnemen!”.

Nieuw avontuur

Gert van Doorn: “Na 21 jaar komt er een nieuw avontuur op mijn pad als CEO bij Fashioncheque, waar ik aan de slag ga met de uitbouw van het productportfolio voor de Benelux en de rest van Europa.” Van Doorn kijkt optimistisch terug naar zijn tijd bij de coöperatie en zijn opvolger. “Met onze ondernemers en een zeer gewaardeerd team van collega’s, kijk ik terug op een bijzonder mooie en leerzame samenwerking met fantastische resultaten. Vol vertrouwen geef ik het stokje over aan Christel Teeuwen. Een topper uit eigen opleiding, waarbij onze organisatie in uitstekende handen is.”

[box]Ontvang gratis meer informatie over ondernemen bij Primera![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×