Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tweede vestiging van De Beren geopend in Almere

de beren

De wijk Almere Buiten heeft er een De Beren Bezorgrestaurant bij. Op 5 april opende de vestiging haar deuren. John Ramlal en Marjolein Goud zijn de trotse franchisenemers van dit nieuwe De Beren.

Voor iedereen

Mensen die thuiszitten en toch willen genieten van De Beren Kunnen gebruik maken van de bezorgservice. Aan keuze geen gebrek. De Beren heeft een ruime kaart. Van saté en burgers, tot aan zalmfilet, varkenshaas of spareribs. Ook voor de vegetariër of veganist zijn er meerdere lekkere gerechten te kiezen, denk hierbij aan de red carrot burger of een veganistische gerechten. “Na het exploiteren van ons De Beren restaurant in Almere, leek nog een avontuur ons wel iets. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om van onze gerechten te kunnen genieten.” Aldus John.

Bezorgen op zijn best

Het bezorgrestaurant is praktisch ingericht met een gemoderniseerde keuken. Dit moet ervoor zorgen dat gerechten perfect worden klaargemaakt. Ook een vlotte bezorging is erg belangrijk voor De Beren. Afhalen is ook mogelijk. De Beren is ook direct begonnen met het verzorgen van het lentemenu.

Ontvang gratis meer informatie over De Beren bezorgrestaurants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Beren bezorgrestaurants

×