Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De finalisten van de Franchise Starter Award 2019

Burger ’n Shake, CLEYO en Bakkertje Bol. Dat zijn de drie finalisten van de Franchise Starter Award 2019. Onlangs hebben ze hun formule verdedigd voor een jury van Franchise Professionals en ze bereiden zich nu voor op hun pitch voor een zaal van meer dan 100 door de wol geverfde franchisegevers.

Pitch tijdens Congres

Tijdens Het Nationale Franchise Congres van 3 oktober a.s. zullen de drie formules hun formule in drie minuten moeten pitchen op het podium, ten overstaan van meer dan 100 franchisegevers. Ook wordt de presentatie (deels) gefilmd voor het RTL-Z programma ‘Next Level’.

Vervolgens zal de zaal digitaal een cijfer geven aan iedere formule. De winnaar wordt bepaalde op basis van het oordeel van de aanwezigen en van de al eerder gegeven waardering door de vakjury. Beide tellen voor 50% mee in het eindoordeel.

Jurydag

Op 6 september hebben deze formules een presentatie gegeven aan de jury. De jury bestaat uit:

  • Jacky Michels – Voormalig directeur Groenrijk, momenteel franchise adviseur bij SOS Retail.
  • Evelien Croonen – Assistent professor Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen, met een specialisme in franchise.
  • Rutger Vlaming – Eigenaar Suittruck, winnaar Franchise Starter Award 2018.

De jury bepaalde per formule een eindcijfer op basis van de aangeleverde documentatie en natuurlijk de overtuigingskracht van de pitches. Het oordeel van de vakjury wordt bekend gemaakt op Het Nationale Franchise Congres 2019.

De jury sprak vol lof over de drie finalisten en had tips en complimenten voor alle drie de concepten. Na afloop was er een gezamenlijke lunch. Rutger Vlaming, vorig jaar winnaar van de Award kreeg de vraag wat de prijs hem had opgeleverd, hierop antwoordde hij ; ‘Rutger, wat heb jij aan de prijs overgehouden vorig jaar?’: “Los van alle contacten, omzet en de inhoudelijke prijs, was het grootste toch het gevoel van beloning. Erkenning van je harde werken. Vergeet niet te genieten van deze momenten en zorg dat je een spons bent voor alle informatie”.

[box]Wilt u deze spannende strijd meemaken? Meld u dan nu aan voor Het Nationale Franchise Congres 2019. Let op, er zijn nog maar 4 plaatsen beschikbaar.[/box]
×