Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jamin, De Zuivelhoeve en Bufkes kanshebbers op de NFV trofee 2022

NFV.jpeg

Op 31 mei zal het 50-jarig jubileum van de NFV worden gevierd door middel van een diner. Tijdens dit diner zal de vakjury bekendmaken welke franchiseformule de NFV Franchise trofee 2022 wint.  De drie genomineerden zijn De Zuivelhoeve, Jamin en Bufkes. 

De Nederlandse Franchise Vereniging rijkt jaarlijks de NFV Franchise Trofee uit. Sinds 2004 wordt de vakprijs jaarlijks uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van kwaliteit, winstgevendheid en samenwerking. Alle drie de genomineerden geven een presentatie aan de jury. De winnaar wordt op 31 mei bekend gemaakt tijdens het 50-jarig jubileum van NFV.

Eisen voor deelname

Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) moet je als formule erkend hebben en voldoen aan strenge eisen voor deelname. De strenge eisen gaan over goede verdiencapaciteit, kwaliteit van de franchiseorganisatie, onderlinge communicatie en samenwerking.

De vakjury bestaat uit:

  • Otto Mak – Directeur Home Instead Thuisservice Nederland, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2021
  • Hans Tietema – Eigenaar en Directeur van Kaldi, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2021
  • Marc Ernst – Algemeen Directeur Supergarant Verzekeringen
  • Joost Bos – Directielid en Partner Koelewijn & Partners
  • Theodoor Ludwig – Partner en Advocaat Ludwig & Van Dam
  • Robert Vonk – Directeur Sectoren Flynth Accountants & Adviseurs

Nederlandse Franchise Vereniging

De Nederlandse Franchise Vereniging is de afgevaardigde voor franchise gevend Nederland. De hoofddoelstelling van De Nederlandse Franchise Vereniging is het bevorderen van een evenwichtige en gezonde ontwikkeling en groei van franchising in Nederland. Nederland beschikt over 903 franchiseformules, 33.500 franchisevestigingen en 375.000 medewerkers. Dit leidt tot een franchiseomzet van bijna 38 miljard.

×