Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dunkin’ Donuts opent vestiging in Amstelveen

Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken,  opent dit najaar haar dertiende vestiging van Nederland in Amstelveen. Aan het Binnenhof van winkelcentrum Stadshart Amstelveen herrijst een nieuwe kiosk waar vanaf 10 oktober koffie en donuts te verkrijgen zijn.

“Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Het gebouw is speciaal gebouwd om de rest van het Stadshart te completeren.

Nieuwe design Dunkin’ Donuts

Deze store zal het wereldwijde, in 2018 gelanceerde, nieuwe design van Dunkin’ Donuts krijgen. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. Zo is er fairtrade gecertificeerde koffie te verkrijgen van 100% Arabica-bonen.

Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, alle dagen van de week. Ook kan er gebruik gemaakt worden van Thuisbezorgd, Ubereats, Foodora of Deliveroo om de koffie en donuts te laten bezorgen.

Dunkin’ Donuts digitaal

Tijdens de persopening op 9 oktober wordt er daarbij een nieuwe feature van Dunkin’ Donuts gelanceerd. De vraag naar een digitale manier om unieke acties te kunnen volgen van het populaire koffie- en donut merk, heeft geleid tot een unieke loyalty app. Als tipje van de sluier kan er alvast verteld worden dat bij het downloaden van de app, je een kop koffie gratis kunt afhalen in een van de stores.

×