Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer fit20 schrijft boek

23 januari 2019

Bas Pronk, franchisenemer bij fit20 en gezien als rolmodel binnen de franchiseformule, heeft in navolging van zijn eerste boek ‘Obsessie’, zijn tweede boek geschreven: ‘Verander’. Met humor en zelfinzicht beschrijft Pronk de impact van de keuze om ondernemer te worden bij fit20 en wat de impact op hem en zijn vrouw was en de verandering die hij doormaakt op weg naar buitengewoon succes en geluk.

Pronk liep vijftien jaar rond in de voetbalwereld. Hij maakte als ambitieus journalist zijn entree waar Feijenoord zijn basis werd. Naarmate de opdrachten hem geen voldoening meer gaven voelde hij zich steeds meer onbehagelijk bij zijn droombaan. Na een overrompelende ontmoeting met een visionair en de afscheidswoorden van zijn ongeneeslijk zieke vader volgde zijn ommezwaai. Pronk zei zijn veilige medialoopbaan vaarwel en koos voor het ondernemerschap bij franchiseformule fit20. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de succesvolste franchisenemers binnen de formule en geldt hij als inspiratiebron voor zijn mede-franchisenemers.

Pronk neemt in zijn nieuwe boek de lezer mee op de ‘bumpy ride’ van zijn nieuwe levenspad. De dilemma’s waar hij mee te maken krijgt en de lessen die hij tegen wil en dank leert, zijn kenmerkend voor ieder veranderingsproces. ‘Verander’ verschijnt volgende maand.

×