Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Scott van De Pizzabakkers Den Haag aan het woord

Scott Slinger, een echte horecatijger met meer dan 10 jaar ervaring in de horeca, nam de stap om zijn eigen pizzeria te beginnen en verhuisde van Rotterdam naar Den Haag. Na succesvolle afronding van zijn opleiding aan de hotelschool, heeft Scott uitgebreide internationale ervaring opgedaan, waaronder in Australië en op Ibiza. Bovendien heeft hij verschillende functies bekleed in Nederlandse hotels.

Na het opdoen van deze ervaringen nam hij het besluit om zijn eigen onderneming te starten. Scott koos ervoor om zich aan te sluiten bij “De Pizzabakkers“. In de onderstaande video deelt Scott graag zijn ondernemersreis bij De Pizzabakkers.

De Pizzabakkers Franchise

Bij De Pizzabakkers is iedereen welkom om lekker te lunchen, borrelen of dineren. Het is een plek voor iedereen die van ambachtelijke Romeinse pizza’s houdt en graag een glas prosecco drinkt. Ze creëren graag een ontspannen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Jong, oud, buurtbewoners of mensen van verre. Bij De Pizzabakkers eet iedereen goed. Hun basis is Italiaanse pizza op haar best: in de houtoven gebakken, met verse ingrediënten bereid en met liefde gemaakt.

De Pizzabakkers franchise is op zoek naar ondernemers die willen meegroeien met hun succesvolle concept. Ze zoeken mensen met een passie voor lekker eten en drinken, gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen. Ook is commercieel inzicht belangrijk, evenals de bereidheid om hard te werken, stressbestendigheid en het vermogen om te sturen op cijfers.

Zou jij ook de lekkerste pizza willen serveren in jouw eigen De Pizzabakkers restaurant? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×