Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer World Options ontzorgt MKB

Nederland staat bekend als een belangrijk import- en exportland. Franchiseformule World Options focust zich op wereldwijde shipping diensten en helpt het MKB met een platform om transport prijsaantrekkelijk en eenvoudig te organiseren. Franchisenemer Alfons Jamlean vertelt hoe hij bij World Options kwam en welke rol zij kunnen vervullen voor het MKB.

Mogelijkheden World Options

Alfons kwam via het internet bij World Options terecht. “Ik was meteen enthousiast door de mogelijkheden die ik in Limburg zag en besloot het avontuur aan te gaan. Juist omdat het verzenden van pakketten nog steeds een enorme vlucht neemt besloot ik deze stap te nemen”. World Options kan interessante prijzen bieden door het inkoopvolume en de contacten met gerenommeerde verzenders als TNT, DHL, DPD en UPS. “Als je in je eentje als MKB-er naar een partij als UPS gaat is het meestal vrij kansloos om te onderhandelen over de prijzen, terwijl we met World Options scherpe tarieven hebben kunnen bedingen.”

MKB ontzorgen

“Vanzelfsprekend is sales een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden, maar daarnaast is het ook erg belangrijk je bestaande contacten te onderhouden en lopende transporten goed te monitoren. Uiteindelijk zijn wij er voor om het MKB te ontzorgen, ik zie mezelf dan als virtuele collega die altijd aanwezig is om daar waar nodig te kunnen helpen.” Doordat Alfons klantcontacten moet aanboren en onderhouden blijft zijn werk afwisselend. “Ik kom nu bij bedrijven bij mij om de hoek waarvan ik het bestaan niet wist en ben echt onder de indruk van wat er allemaal ‘in je achtertuin’ aan bedrijvigheid is. Van koffiebranderijen tot automotive, het is elke keer weer fantastisch om te zien.”

×