Franchiseorganisatie Big Five for Life™ groeit de grens over en verdubbelt aantal vestigingen binnen een jaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Een fantastisch jaar, zo mag 2019 door Big Five for Life™ wel genoemd worden. In één jaar tijd verdubbelt het aantal franchisenemers en bereikt hiermee landelijke dekking. En dat niet alleen: er is zelfs een vestiging geopend in het buitenland. Dat is slechts het begin.

Big Five for Life™ groeit uit z’n jasje. De franchiseorganisatie heeft er binnen een jaar maar liefst vijftien nieuwe coaches bij. Dit betekent een groei van 100%. Daarnaast is Big Five ook in België gestart met een nieuwe vestiging om ook daar de coaching methode aan te bieden aan mensen en organisaties die meer focus willen. Iedere Big Five coach heeft zijn eigen niche. Dit betekent dat zij zich voor deze specifieke doelgroep extra kunnen profileren met de Big Five for Life methode. De Big Five for Life™ organisatie ondersteunt hen daarbij.

Wereldwijd beproefde methode

De Big Five for Life™ methode is een wereldwijd concept dat al jarenlang wordt toegepast in duizend verschillende situaties. Sijbe en Baukje Bonsma, directeuren Big Five for Life International, werken hierbij nauw samen met de grondlegger en bestsellerauteur John P. Strelecky.

De groei gaat door

Ook in 2020 staat de focus op groei: meer franchisenemers, volledige landelijke dekking en verder de grenzen over.

“Coaching is meer upcoming dan ooit en de Big Five for Life methode wordt steeds aantrekkelijker in een wereld vol informatie. Vind de vijf belangrijkste dingen in jouw leven, jouw Big Five, en je kijkt met een grote glimlach terug op jouw leven. Met deze methode krijg je meer focus, kracht en zet je jezelf op nummer één”, aldus Baukje Bonsma.

Wil jij ondernemer worden bij Big Five for Life™? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.