Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Genomineerden NFV Franchise Trofee 2019 zijn bekend

De genomineerden voor de NFV Franchise Trofee 2019 zijn bekend. De drie genomineerden dit jaar zijn: Fit20, SNS en Vital4Skool. Zij mogen zich presenteren aan de jury en zullen onder andere beoordeeld worden op de het verdienmodel, de organisatie en de kwaliteit van mensen.

Zij maken op donderdag 23 mei a.s. kans op de vakprijs voor franchiseformules:

  1. Fit20: De franchiseformule is een innovatieve fitnessmethode. Bij de formule fit20 traint men 20 minuten per week onder begeleiding van een personal trainer.
  2. SNS: Met de franchiseformule van SNS profiteert de franchisenemer met een eigen SNS Winkel maximaal van de kracht en bekendheid van SNS.
  3. Vital4Skool: is een schoolcatering formule met vers en lekker eten, die jongeren stimuleert de gezonde keuze te maken en dynamiek in de school creëert door lokaal ondernemerschap.

Vakjury

De genomineerden zullen zich presenteren aan de jury onder leiding van jury-voorzitter en voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging Boris van Ham. De winnaar zal uiteindelijk op 23 mei bekend worden gemaakt.

NFV Franchise Trofee

De NFV Franchise Trofee is dè vakprijs voor franchiseformules. De Franchise Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft franchiseformules erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

×