Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Groeiend Personal Fitness Nederland zoekt sportieve ondernemers

‘De filosofie achter ons concept is het weer gelukkig maken van mensen’

In 2011 richtte fysiotherapeut Jos Vermeer samen met zijn vrouw Petra en collega Giel Verberne Personal Fitness Nederland op. Hun doel: mensen op weg helpen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. In 2015 besloten zij hun concept uit te rollen naar een franchiseformule. Met groot succes! De komende jaren gaan zij verder uitbreiden en hiervoor zoeken zij franchisenemers. Jos vertelt meer over de formule en hun missie om Nederland vitaler te maken.

Waar staat Personal Fitness Nederland voor?

“De filosofie achter ons hele concept was en is nog altijd, het weer gelukkig maken van mensen. De kern hiervoor is ons ‘Fit for Life’ programma waarmee we mensen op een persoonlijke manier coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Inmiddels hebben wij 89 vestigingen en ongeveer 200 gecertificeerde coaches, door het hele land heen. Wij willen de komende jaren uitbreiden naar minimaal 130 vestigingen door het hele land, zodat er voor iedereen die aan zijn/haar gezondheid en geluk wil werken, een locatie in de buurt is”.

Personal Fitness Nederland is meer dan het aanbieden van sportlessen.

“Wij zijn juist niet alleen maar met personal training bezig. Ik ben zelf fysiotherapeut en zie verschillende klachten, maar alleen die klacht oplossen heeft geen zin als mensen op andere vlakken niet goed met hun gezondheid bezig zijn. Dat kun je bijvoorbeeld ook zien bij een diëtist.  Je kan iemand vertellen wat gezond eten inhoudt, maar als iemand in een ongelukkige relatie zit, niet sport of stress heeft op het werk, dan gaat er uiteindelijk niets gebeuren. Om mensen te helpen fit en vitaal te worden moet je naar verschillende aspecten van die persoon en hun levensstijl kijken.

Vanuit dat oogpunt hebben wij een fitnessprogramma, voedingsprogramma, een mental coaching programma en een herstelprogramma (ademhaling, mindfulness) ontwikkeld. Dit hebben wij allemaal samengevoegd in de Fit for Life methode. Deze methode is de basis voor onze franchiseformule en dit is succesvol gebleken. Dat maakt ons tot een succes: wij bieden een uniek programma aan waarin mensen echt resultaten halen, echt fitter, gelukkiger en vitaler worden”.

 

Ontvang gratis meer informatie over Personal Fitness Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Personal Fitness Nederland

×