Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hans Anders krijgt twee nieuwe directeuren

Vanaf twee februari zal de opticienketen Hans Anders twee nieuwe directeuren erbij krijgen. De twee directeuren zijn Sanne Oosterhoff en Juliette Rook. Oosterhoff wordt international operations director en Juliette Rook zal aan de slag gaan als international sales director.

De afgelopen drie jaar was Oosterhoff CEO bij IJsvogel Retail en hiermee verantwoordelijk voor de 190 Pets Place winkels en Boerenbond winkels en dierenklinieken van Pets Place. Hiervoor heeft hij tien jaar lang bij V&D gewerkt, daarvan was hij de laatste twee jaar lid van de directie. Afgelopen jaren heeft Rook bij Bestseller als country retailmanager voor Only gewerkt. Daarvoor werkte zij bij Hunkemöller.

Hans Anders investeert met de twee nieuw aangestelde directeuren naar eigen zeggen in haar internationale toekomst. Deze week werd bekend dat de opticienketen haar branchegenoot eyes + more overgenomen heeft. Hiermee komen er 170 winkels bij voor de formule. Ook zitten hier winkels bij in landen waar Hans Anders nog niet actief is zoals Duitsland en Oostenrijk.

Over Hans Anders

In 1982 is De Hans Anders Retailgroup ontstaan en is leverancier van kwaliteitsbrillen, contactlenzen en hoortoestellen. Hans Anders, onderdeel van de groep, is marktleider op de Nederlandse optiekmarkt en heeft circa 400 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. In Nederland hebben zij er meer dan 250 winkels. Bij Hans Anders werken meer dan 1500 medewerkers. Ook de Zweedse optiekketen Direkt Optik maakt deel uit van de Hans Anders Retailgroup.

×