Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Je eigen burger bouwen? Burger Business opent in Emmen

Hamburgerfans opgelet, burgerrestaurant Burger Business is nieuw geopend in Emmen. Zoals ze zelf zeggen, is het bereiden van burgers voor hen ‘serious business’, wat resulteert in een breed assortiment aan burgers én de mogelijkheid om je hamburger zelf samen te stellen. Benieuwd hoe dat smaakt? Burger Business bezorgt in een groot deel van Emmen.

Wie de menukaart van Burger Business Emmen bekijkt, ziet een verscheidenheid aan burgers: met beef, krokante kip en diverse vegetarische varianten. Maar volgens ondernemer Michael Schimmel zijn vooral de zogenoemde Build Your Own burgers populair. “Bij ons kun je jouw hamburger helemaal zelf samenstellen; van de burger zelf tot de toppings en sauzen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.”

Naast de burgers, bevat het assortiment van Burger Business nog meer gerechten om je bestelling compleet te maken. Michael: “We bieden ook verse friet, diverse snacks, drankjes en desserts aan. Zo zit er voor iedereen wel wat bij.”

Burger Business richt zich volledig op online bestellen via hun website. “Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen of hem door ons te laten bezorgen”, laat Michael weten. “We bezorgen alle dagen van de week van 16:30 tot 20.00 uur in een groot deel van Emmen.”

Met de opening in Emmen staat de teller voor Burger Business nu op zes vestigingen in Nederland. Voor de komende tijd staan er nog meer openingen op de planning, laat de franchiseformule weten.

Ontvang gratis meer informatie over Burger Business

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Burger Business

×