Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company start tweede vestiging in Almere-Stad

Na het openen van de gloednieuwe vestigingen in Utrecht, breidt de burgerketen uit naar Almere-Stad met een tweede filiaal. Met de opening van de 46ste vestiging behoudt Johnny’s Burger Company het hoge groeitempo.

De wens om een tweede vestiging in Almere te openen was er erg lang. Het heeft even geduurd maar Johnny’s Burger Company heeft eindelijk de geschikte locatie kunnen vinden. “Op de Markerkant 10 7U, vonden we de perfecte locatie met een centrale gelegenheid om de grote vraag vanuit Almere-Stad op te vangen.”, aldus een woordvoerder van Johnny’s Burger Co.

Op 21 december opende de vestiging in Almere-Stad de deuren, waar men de made-to-order en American style burgers kan bestellen. Naast deze handgevormde rundvleesburgers gemaakt van 100% halal rundvlees kunnen Almeerders onder andere ook verse wraps, sides, pizza’s en hotdogs bestellen.

Naast een sterke vertegenwoordiging in de randstad en Noord-Brabant, wordt de dekking van de bezorgformule nu ook steeds meer uitgebreid naar het midden van het land.

Om de kwaliteit van service en product te waarborgen en de enorme vraag naar bezorging aan huis bij te benen, anticipeert Johnny’s Burger Company samen met daadkrachtige ondernemers om te zien waar de beste kansen liggen. Klinkt een eigen vestiging openen met de expertise van een landelijke franchise als iets voor jou? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

 

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×