Franchiseformule La Place komt met een nieuw concept. De aandacht ligt hierin vooral op ‘good food fast’ en take-away. Het vernieuwde concept wordt op 4 en 8 december a.s. toegepast in de vestigingen in Laren en Bochem-De Lucht en zal later uitgebreid worden.
Aangepast concept
La Place had al eerder dit jaar gemeld met een vernieuwd concept te zullen komen. In dit nieuwe concept zou de nadruk komen te liggen op verse producten. De coronamaatregelen maken het op dit moment niet mogelijk het gehele concept te laten introduceren. “Wij hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten en zijn hard aan het kijken hoe we La Place nog verder kunnen versterken, met onder meer ons nieuwe concept. Normaal gesproken hadden wij nu het volledige nieuwe concept gelanceerd op deze locaties. De huidige situatie met de sluiting van de horeca laat dat echter helaas niet toe”, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, CCO van Jumbo en verantwoordelijk voor La Place.
Het assortiment van veganistische en vegetarische producten is ook uitgebreid. Een belangrijk kenmerk van het nieuwe concept is tevens de snelle manier om gerechten te bestellen en te betalen. Gasten kunnen ervoor kiezen om ter plekke te bestellen of hun bestelling vooraf door te geven via een mobile order. De take-away-bestelling staat dan bij binnenkomst klaar om meegenomen te worden.
La Place voor Thuis
Op haar vernieuwde locaties biedt La Place nu ook het nieuwe concept ‘La Place voor Thuis’ aan, waarbij gasten de populaire La Place producten mee kunnen nemen voor thuis. De locatie in Laren zal op 4 december a.s. openen en in Bruchem-De Lucht op 8 december.