Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Marc van der Lee nieuwe PR Directeur Subway Europa

Subway heeft in de persoon van Marc van der Lee een nieuwe PR Directeur aangesteld voor Europa. Van der Lee zal in samenwerking met verschillende Europese partners de regie gaan houden op de Europese PR-agenda van Subway.

Geruime ervaring Marc van der Lee

Binnen het vakgebied Corporate Communicatie heeft Marc van der Lee geruime ervaring opgedaan in de voedingsindustrie. Op het gebied van communicatie, PR en MVO was hij gedurende zijn loopbaan actief in diverse rollen in zowel de wereld van de voedselproductie als die van de consumentenproducten. In het verleden was Van der Lee actief binnen een bureau gespecialiseerd in reputatiemanagement en communicatie. Daar was hij partner en senior consultant voor Ruemour Consultancy in de voedings- en agri-industrie.

Reputatie Subway

‘Subway heeft een rijke historie en het bedrijf ondergaat momenteel een enorme transformatie. Ik ben zeer enthousiast om in deze interessante tijd aan boord te komen en kijk ernaar uit om de goede reputatie die Subway heeft nog verder te versterken,’ aldus Marc.

Europese Marketing Directeur Mike Brouwers is tevreden met de aanstelling van Marc van de Lee: ‘Marc’s enorme passie voor Subway en zijn winnaarsmentaliteit zullen ons helpen om de verhalen achter ons merk en onze producten nog beter te vertellen. Met de ervaring die hij meebrengt, zullen we ons nog beter kunnen verbinden met consumenten in heel Europa.’

×