Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres 2019 uitverkocht!

Op 3 oktober a.s. wordt Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema van dit jaar is: ‘Disruptie’. Inschrijven voor het franchisecongres kan niet meer, het congres is tot de laatste plaats gevuld.

Het congres wordt voorgezeten door presentatrice en radio-host Marijke Roskam. Naast de plenaire onderdelen zijn er seminars verzorgd door Michiel Muller (CEO Picnic) en Tjeerd Jegen (CEO HEMA). Daarnaast zijn er workshops welke onder leiding staan van De Beren, FHC Formulebeheer, De Nationale Franchise Gids, Ahold en Intersport.

Eén van de onderwerpen die populair is en die behandeld zal worden is het werven van ondernemers. Workshopvoorzitter Tim Hazekamp vertelt: “Voor veel formules is het optimaal inrichten van het wervingsproces nog altijd een hele uitdaging. Dit terwijl er best een aantal processen en stappen vastgelegd kunnen worden. We gaan donderdag met elkaar in gesprek om te zien wat we van elkaar kunnen leren.”

Tevens zijn er hoge verwachtingen van de seminars van HEMA en Picnic. Beide formules hebben veelbewogen periodes achter de rug, en bieden de bezoekers een kijkje achter de schermen bij hun respectievelijke bedrijven. Bezoekers krijgen ruim de tijd om vragen te stellen.

“Ieder jaar weer is het Congres uitverkocht, we verwachten meer dan 100 verschillende formules. Daarnaast worden er deze editie ook opnames gemaakt voor RTL Z. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen,” besluit organisator Tiago Jurgens.

Programma

13:30 uurOntvangst
14:00 uurOpening – Intro door dagvoorzitter Marijke Roskam.
14:15 uurTafelgesprek – Michiel Muller, Tjeerd Jegen & mystery guest
14:45 uurPresentatie – Oprichter Picnic, Michiel Muller
15:15 uurSeminars & Workshops – Sessie 1
16:15 uurPauze
16:45 uurSeminars & Workshops – Sessie 2
17:45 uurVerkiezing – Franchise Starter Award
18:15 uurBorrel & buffet (Hét moment om te netwerken en te genieten van een buffet.)mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

×