Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Boomerang, lage instapkosten, hoge impact

Boomerang, de snelgroeiende organisatie in zakelijk netwerken, heeft de deuren verder geopend voor ambitieuze ondernemers. “Ik ben tien jaar directeur-eigenaar geweest van de Nederlandse tak van de wereldmarktleider in dit vakgebied. Boomerang combineert traditioneel netwerken met de nieuwste technologie waardoor zakelijke contacten gemakkelijk met elkaar in contact worden gebracht”, aldus franchisegever Aqil Radjab. “Aantrekkelijk is dat onze formule laagdrempelig is: je kunt part time beginnen en gaandeweg je bedrijf naar behoefte opschalen. Je hebt geen personeel nodig en kunt zelfs vanuit huis werken. Vanaf het allereerste begin van je Collectief kun je al winst maken”.

Over Boomerang

Boomerang Franchise heeft de missie om lokale ondernemers te verbinden en te ondersteunen bij het opzetten en beheren van hun eigen Collectieven. Bij Boomerang Franchise ben je een zelfstandige ondernemer, maar met de volledige ondersteuning van een krachtige franchiseorganisatie. Je profiteert van de sterke merknaam en reputatie van Boomerang en krijgt toegang tot effectieve trainingen, marketing- en reclamecampagnes.

Wat maakt Boomerang uniek? Ze gaan verder dan alleen ondersteuning; ze bieden uitgebreide training, geavanceerde systemen en begeleiding om ervoor te zorgen dat franchisenemers succesvol kunnen zijn. Bovendien regelt Boomerang de volledige backoffice en administratie, waardoor franchisenemers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het leggen en onderhouden van waardevolle contacten met mede-ondernemers.

Parttime of fulltime – de keuze is aan jou

Boomerang begrijpt dat flexibiliteit belangrijk is voor ondernemers. Daarom kun je kiezen of je parttime of fulltime wilt werken. Veel franchisenemers beginnen parttime naast hun bestaande bedrijf of werk en breiden vervolgens uit naar meerdere Collectieven. Dit stelt je in staat om een zeer goed ondernemersinkomen te genereren op jouw voorwaarden.

Boomerang is op zoek naar gedreven individuen die klaar zijn om de volgende stap in hun ondernemersreis te zetten. Klinkt Boomerang Franchise als de juiste kans voor jou? Laat je vrijblijvend informeren en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van deze nieuwe franchiseformule.

Ontvang gratis meer informatie over Boomerang Business Collective

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Boomerang Business Collective

×