Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Burger ’n Shake

Burger ’n Shake, het succesvolle halal-foodconcept, heeft besloten om zich aan te sluiten bij De Nationale Franchise Gids. “Wij hebben nu vijf vestigingen waarvan drie in franchise. Zowel de formule als de organisatie staat als een huis, we zijn nu klaar voor verdere expansie”, vertelt franchisegever Karim Akrouni.

Volgens Akrouni is het grote succes te danken aan de kwaliteit van de producten en van de onderscheidende inrichting. “Onze burgers zijn echt de lekkerste èn halal. Daar begint het mee. De inrichting met de centraal geplaatste container, de open keuken en de ‘à la La Place‘ uitgestalde groente werkt echt goed: transparant en kwaliteit. Naast de hippe uitstraling is een belangrijk bijkomend voordeel dat de kosten van de inrichting relatief laag zijn.“

Burger ’n Shake is hét halal-foodconcept met verse hamburgers, verse friet en shakes gemaakt van vers gedraaid ijs. Bij Burger ’n Shake zou je eigenlijk de hele dag wel kunnen zitten: Je kunt er terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. De restaurants zijn zo ingericht dat gasten van bijna elk tafeltje in de open keuken kunnen kijken. Burger ’n Shake  gelooft namelijk in vers én ambacht en dat willen zij dan ook aan de gasten laten zien. Zij kunnen bekijken hoe de medewerkers van Burger ’n Shake de sauzen maken, friet snijden, hamburgers bakken en shakes maken van ambachtelijke ijs.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Burger ’n Shake![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×