Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer Taco Mundo Amsterdam Noord

De vestiging van Taco Mundo in Amsterdam Noord heeft een nieuwe franchisenemer, Michael Tekeste. Voor Tekeste is Taco Mundo bekend terrein, hij is namelijk al een aantal jaren franchiseondernemer van de vestiging in Amsterdam Arena.

“Ik kijk ernaar uit om mijn tweede Taco Mundo te gaan exploiteren” vertelt Tekeste, “Met deze tweede winkel in Amsterdam kan ik mijn kennis en ervaring gebruiken om onze klanten in Noord met onze heerlijke Mexicaanse gerechten te voorzien van een Mexicaanse Fiesta! Dit stadsdeel is enorm in opkomst en door topkwaliteit en service te bezorgen willen wij natuurlijk meegroeien!” licht de franchisenemer toe.

Taco Mundo Franchise

Taco Mundo is een landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants en bestaat inmiddels 20 jaar. Met een assortiment van onder meer Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, is Taco Mundo met haar 32 vestigingen marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging. Vanwege de groeiende vraag heeft de franchiseformule als doelstelling om het aantal vestigingen landelijk binnen 3 jaar te verdubbelen naar 60 vestigingen.

Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij de franchiseformule. Een derde van de omzet wordt gerealiseerd door vegetarische gerechten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging wordt uitgevoerd met elektrisch vervoer.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Taco Mundo![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×