Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nog 10 plaatsen beschikbaar voor Het Nationale Franchise Congres 2019

Met nog twee weken te gaan tot Het Nationale Franchise Congres zijn er nog slechts 10 plaatsen beschikbaar voor hét netwerk event voor franchisegevers.

Ook dit jaar vindt het congres plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor twee sessies met keuze uit 5 verschillende workshops en twee seminars, voorbeelden hiervan zijn ‘ondernemers werven’ en ‘locatie, locatie, locatie’. Klik hier voor een overzicht.

De seminars worden verzorgd door Tjeerd Jegen (HEMA), Michiel Muller (PicNic) en Marijke Roskam (BNR). Tijdens de seminars kunnen bezoekers rekenen op een presentatie van ongeveer 45 minuten, waarna er voldoende tijd is voor vragen en interactie.

“Er bestaat grote belangstelling voor het congres, er zijn dan ook slechts nog maar een aantal entreekaarten beschikbaar”, aldus organisator Tim Hazekamp. “Ieder jaar weer is het Congres dé plek voor franchisegevers om met elkaar te praten over de branche en alle lopende uitdagingen.”

Thema dit jaar is ‘Disruptie’. Dit onderwerp zal door de dag heen vervlochten zijn, en zal ook tijdens de opening in een tafelgesprek met Marijke Roskam, Michiel Muller en Tjeerd Jegen een rol spelen.

“Het belooft een hele levendige discussie te worden waarbij alle knelpunten aan de orde komen’’, aldus organisator Tom Barten van de Nationale Franchise Gids. ‘’Geïnteresseerden kunnen zich nu nog aanmelden. Maar let wel op, de inschrijvingen gaan snel en vol is vol.’’

[box]Werkzaam bij een franchiseformule en heeft u interesse om deel te nemen? Wacht dan niet langer en schrijf u hier in.[/box]
×