Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Olaf de Boer start als algemeen directeur bij Euretco Sport

25 januari 2022
Olaf de Boer start per 1 februari, voor minimaal 6 maanden, als algemeen directeur bij Euretco Sport. Euretco Sport is franchisegever van INTERSPORT, The Athlete’s Foot en Runnersworld.

In totaal heeft de Boer meer dan 25 jaar ervaring bij verschillende internationale bedrijven. Hij is gestart bij Albert Heijn als supermarktmanager. Vervolgens heeft de Boer, in zowel Nederland als Azië, verschillende commerciële functies vervuld binnen Ahold. In de volgende stappen van zijn carrière heeft hij diverse commerciële Board functies gehad. Voor deze functies was de Boer werkzaam in zowel Nederland als Oost Europa, bij bedrijven als Metro Cash & Carry en Office Depot. De laatste 3,5 jaar is de toekomstig algemeen directeur van Euretco Sport werkzaam geweest als Directeur & Merchandising bij Jumbo Supermarkten.

“Ik kijk er enorm naar uit om van start te gaan! Om samen met het Euretco Sport team en de leveranciers veel mooie dingen te mogen doen voor de Euretco Sport leden én de klanten van onze formules,” aldus Olaf.

×