Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Intersport Twinsport neemt vestiging Sportsworld over in Cruquius

Sportsworld Cruquius wordt vanaf 1 oktober overgenomen door Intersport, onderdeel van Euretco Sport Nederland. Daarmee worden in korte tijd twee van de zes vestigingen van de sportketen van Inge van Kemanade overgenomen. Dit is een volgende stap in de expansie ontwikkeling van Intersport Nederland en Intersport Twinsport.

Professionele ontwikkeling Intersport Nederland

In het persbericht waarin de overname bekend wordt gemaakt schrijft Corbert Zuijdervliet, een van de eigenaren van Intersport Twinsport, ingenomen te zijn over de overname:  “Intersport Nederland heeft een sterke professionele ontwikkeling doorgemaakt. Tevens de internationale kracht en de samenwerking op diverse vlakken zijn bepalend geweest voor deze strategische keuze. Hiermee wordt het jaar 2018 een bijzonder jubileumjaar voor Intersport Twinsport, waar zij na de overname van Intersport Duo een nieuwe stap zet richting de toekomst.”

Ook  Inge van Kemenade is tevreden. “Wij zijn blij met de verkoop van deze vestiging aan Intersport Twinsport. Zij hebben aangetoond bij eerdere overnames de vestigingen verder door te kunnen ontwikkelen en bovendien een proactief en positief personeelsbeleid te voeren, wat voor mij een belangrijke voorwaarde is geweest.”

Multi-specialistische positionering Intersport

De vestiging in Cruquius heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 6.000 vierkante meter. Intersport Twinsport zal proberen in deze vestiging proberen de multi-specialistische positionering van Intersport in alle categorieën ten toon spreiden.

Intersport heeft in totaal 5.400 winkels in meer dan 40 landen, waarvan 60 in Nederland. Intersport Twinsport heeft 18 vestigingen in Nederland.

×