Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Opening van de 51ste vestiging van Johnny’s & O’Tacos

Heerhugowaard – Johnny’s & O’Tacos, de bekende fastfoodketen, is verheugd om aan te kondigen dat binnenkort de deuren zullen openen van zijn 51ste vestiging.

Quinten Vermeulen is de eigenaar van Johnny’s & O’Tacos in Alkmaar en binnenkort ook van Johnny’s & O’Tacos in Dijk en Waard (Nijverheidsstraat 1B). Quinten kijkt er enorm naar uit en kan niet wachten om iedereen in deze prachtige gemeente kennis te laten maken met dit fantastische concept.

”Na onze ervaring in Alkmaar zijn we als team klaar voor deze tweede locatie. Samen met een sterk team van bezorgers en keukenmedewerkers hebben we het afgelopen jaar veel geleerd. Hierdoor is het familiegevoel binnen het bedrijf erg sterk. Persoonlijk vind ik dit het leukste aspect van alles: werken met een team dat elke dag wil leren, geen uitdaging uit de weg gaat en alles op alles zet om onze gezamenlijke doelen te bereiken.’’

Zelf is Quinten een enorme hamburgerliefhebber en bezoekt regelmatig goede hamburgerrestaurants.

“In 2021 kwam ik in aanraking met het franchisemodel van Johnny’s Burger. Na het eerste gesprek was ik ervan overtuigd dat dit concept bij mij als ondernemer paste. Er zijn veel jonge franchisenemers met een grote ambitie voor groei. We zijn het snelst groeiende hamburgerconcept van Nederland en sinds 2023 hebben we ook O’tacos toegevoegd. Dit is een relatief onbekend concept in Nederland, wat ontzettend gaaf is om aan onze werkzaamheden toe te voegen,” aldus de nieuwe eigenaar van Heerhugowaard.

“We zijn enthousiast over de opening van onze 51ste vestiging en kijken ernaar uit om het te delen met de gemeenschap in Heerhugowaard,” aldus de eigenaar van Johnny’s & O’Tacos. “We geloven in onze bewezen formule en ondersteunen onze ondernemers, zodat wij hen in staat stellen om succesvol te zijn in het runnen van een Johnny’s & O’Tacos-vestiging.”

Dus, als je op zoek bent naar een plek om te genieten van heerlijke burgers en Franse tacos in Heerhugowaard, hoef je binnenkort niet verder te zoeken. Houd de opening van Johnny’s & O’Tacos in de gaten en maak je klaar om je smaakpapillen te verwennen met hun unieke en smaakvolle creaties.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×