Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pannenkoe viert 12,5 jarig jubileum

Deze maand is het 12,5 jaar geleden dat de eerste Pannenkoe in Bleiswijk werd geopend. Deze mijlpaal wordt deze maand uitgebreid gevierd met zowel medewerkers als met gasten. Zo heeft de formule via social media een bijzondere prijs weggegeven: een jaar lang gratis pannenkoeken eten. Mede-eigenaar Ewout zegt daarover: “Het is onze grootste actie ooit, want ons 12,5-jarig bestaan is reden voor een groots feest. En geef je een feestje, dan moet je het gedenkwaardig maken. De winnaar Patrick Wensveen uit Leimuiden kan een jaar lang in al onze restaurants komen eten.” Naast de bijzondere winactie zijn in alle negen vestigingen van de Pannenkoe leuke aanbiedingen, winacties en koelinaire specials voor slechts 12,50 euro te bestellen. En alle Pannenkoe-medewerkers worden getrakteerd op een dag vol achtbanen in Walibi.

Al 12,5 jaar een succesformule

Het vrolijke concept dat in 2010 in Bleiswijk werd gelanceerd, werd loeiend enthousiast ontvangen. Inmiddels telt de franchiseketen negen vestigingen waar gasten kunnen genieten van ambachtelijk pannenkoeken. Een absolute succesfactor van de formule is het totaalconcept waarbij het thema koe in alles is doorgevoerd. Van de gordijnen met koeienvlekken, tot de ‘Doekoes’ voor de kinderen en de ‘Koetoetjes’ op de menukaart.

Een groeiende kudde

Het team van de Pannenkoe kijkt er ontzettend naar uit om dit feest met elkaar en alle gasten te vieren. “Het is een bijzondere mijlpaal en we zijn trots dat we dit met onze kudde voor elkaar hebben gekregen,” zegt Ewout. Hij en zijn compagnon Joost kijken uit naar het volgende jubileum en blijven ondertussen constant zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de formule verder te ontwikkelen en hun gasten een nog betere service, beleving en de lekkerste pannenkoeken te bieden.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Pannenkoe

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Pannenkoe

×