Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

RTL Z gaat wederom uitzenden over Franchise, in samenwerking met De Nationale Franchise Gids

28 januari 2020

Na twee succesvolle afleveringen te hebben geproduceerd in 2019 gaat Z Broadcasting exclusief met de Nationale Franchise Gids in wederom twee afleveringen uitzenden op RTL Z; Next Level Franchise. In verschillende rubrieken gaat Rick Noorlander (Rick Rijdt Rond) in gesprek met ondernemers die aan de hand van succesvolle formules hun verhaal vertellen.

In de afleveringen kijkt onafhankelijk deskundige, Tim Hazekamp (De Nationale Franchise Gids) naar de laatste ontwikkelingen binnen de branche, onderbouwd met feiten en cijfers. Zij zullen aanwezig zijn op de franchisebeurs ‘Onderneem ‘t’ en tevens zullen zij aandacht besteden aan het 20-jarige jubileum van De Nationale Franchise Gids.

Onderwerpen die uitgelicht zullen worden gedurende de afleveringen:

  • De toegevoegde waarde van Franchise, samen sterker.
  • Hoe zorgen formules tegenwoordig voor expansie en nieuwe franchisenemers?
  • Voorbeelden van succesvolle franchiseformules.
  • Zit er nog groei in Franchise?

Ook met jouw formule in een van deze uitzendingen?

Er zijn reeds een aantal aanmeldingen geweest van formules die graag hun formule willen belichten, maar er zijn nog plekken over voor andere formules om zich aan te melden. Als de aanmelding goedgekeurd is, zal er goede begeleiding van het traject naar de uitzending zijn. Kosten die berekend worden zijn; manuren voor de nieuwsredactie, cameraploeg en montage. Voor aanvang van de aflevering ontvang je een sneak preview om de uitzending aan te kondigen binnen je netwerk. Na afloop van de uitzending krijgen de sprekers het materiaal rechten-vrij aangeleverd voor eigen gebruik.

Belangrijk: Het gaat om kennis delen, jouw verhaal vertellen. Het moet geen advertorial worden, dat is niet het doel van deze afleveringen.

De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld. Heb jij ook een ‘Next Level Franchise’ formule neem dan contact op met eindredacteur John Kerster via j.kerster@nextleveltv.nl / 06 23 89 70 04 óf breng een bezoek op het Media Park te Hilversum.
×