Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo opent 32ste winkel in Lelystad

Taco Mundo (Mexican Delivery) heeft op 17 februari in Lelystad zijn 32ste winkel voor het publiek geopend. De van oorsprong Nederlandse franchiseformule bestaat inmiddels 20 jaar en staat bekend om haar Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s, quesadilla’s en enchilada’s, waarvan een kwart vegetarisch is. De Mexicaanse maaltijden kunnen worden afgehaald, maar de focus ligt op bezorging met elektrische fietsen en brommers.

“Taco Mundo is een bewezen formule met een uniek assortiment maar had nog geen vestiging in Lelystad. Met de opening van onze eigen Taco Mundo gaan wij heel Lelystad voorzien van de lekkerste Mexicaanse gerechten”, aldus franchiseondernemers Dick en Astrid. De bezorging wordt opgebouwd middels een stapsgewijze toevoeging van postcodes aan het bezorggebied. Afhalen is altijd mogelijk.

“Wij hebben jarenlange ondernemerservaring in de horeca in Lelystad. Met onze kennis van de markt en onze bevlogenheid in combinatie met de verrassende en toegankelijke Taco Mundo gerechten, zijn wij ervan overtuigd dat wij van Taco Mundo Lelystad een groot succes gaan maken. Ons team is er klaar voor!”, aldus Dick.

[box]Interesse in ondernemer worden bij Taco Mundo?[/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×