Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo slaat de handen ineen met KNBSB

Taco Mundo en de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) slaan de handen ineen en worden officieel partner.

Over Taco Mundo

Taco Mundo, de van oorsprong Nederlandse franchiseformule bestaat sinds kort 22 jaar en staat bekend om haar versbereide Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s, quesadilla’s en enchilada’s, waarvan een kwart ook nog vegetarisch is. Bij Taco Mundo worden alle gerechten met veel liefde en zorg bereid zodat jij kunt genieten van de lekkerste Mexicaanse gerechten. Naast goede voeding is sport enorm belangrijk voor het bedrijf. Sport is niet alleen uitstekend voor je lichaam, maar ook voor je geest.

Taco Mundo is de enige landelijke bezorgformule voor de Mexicaanse keuken in Nederland en is met 37 winkels ook meteen de grootste in dit segment. De Mexicaanse lekkernijen kunnen worden afgehaald, maar de focus ligt op bezorging met elektrische fietsen en brommers.

Over KNBSB

De KNBSB bestaat in 2022 110 jaar. In die jaren zijn honkbal en softbal in Nederland uitgegroeid tot toonaangevende teamsporten in Nederland. Hoewel de sporten hier relatief klein zijn, spelen de nationale teams (Team Kingdom of the Netherlands) al jarenlang mee in de Europese en mondiale top. In beide sporten is het Koninkrijksteam regerend Europees Kampioen en het absolute hoogtepunt qua prestaties werd in 2011 bereikt. In dat jaar wonnen de honkballers het Wereldkampioenschap.

Waarom baseball?

Honkbal, baseball, beísbol, of hoe je het ook noemt, baseball is een immens populaire sport in Mexico en andere delen in de wereld. Best raar dat het in Nederland nog een relatief kleine sport is, terwijl we vroeger allemaal wel eens slagbal hebben gespeeld tijdens gym. Je kunt je vast ook nog herinneren hoe leuk je dit vond. Daarom zijn we ervan overtuigd dat baseball óók in Nederland tot de top van beoefende sporten kan behoren.

In samenwerking met de KNBSB gaat Taco Mundo Baseball populair maken in Nederland. Hoe dit tot stand gaat komen? Met bijvoorbeeld maandelijkse Baseball clinics die worden georganiseerd waarin jong en oud kennis maken met de sport. Hierin leer je de spelregels, gooien, vangen en natuurlijk het slaan van een homerun.

×