Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vacature: franchise recruiter/deal maker New York Pizza

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 215 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen zijn we volop bezig met groei, samen met onze franchisenemers.

Vanwege onze sterke groei als franchiseorganisatie de afgelopen jaren en de groei welke wij nog voor ogen hebben richting 300 winkels in Nederland in 2023, zijn wij opzoek naar een commercieel ingestelde Franchise Recruiter die ons hierbij gaat helpen en deals gaat maken!

Wat ga je doen?

Als commercieel ingestelde Franchise Recruiter ga je je vooral bezig houden met de werving van nieuwe ondernemers ten behoeve van de groei van de organisatie. Maar ook goed contact onderhouden met onze bestaande ondernemers is van belang. In de vestigingen worden natuurlijk de ondernemers van de toekomst opgeleid. Ben jij daar als eerste bij?

Opgesomd ga je, onder andere, de volgende dingen doen:

 • Actief werven van kandidaat franchisenemers zowel binnen als buiten de organisatie voor de invullen van nieuwe winkels en voor winkels welke ter overname worden aangeboden;
 • Fungeren als contactpersoon en vraagbaak voor de kandidaten;
 • Bemiddelen bij aan- en verkoopprocedures, opstellen van contracten en uitwerken van expansieplannen;
 • Franchisemarketing via bestaande en nieuwe kanalen.
Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan zorg jij dat New York Pizza blijft groeien met de beste mensen. Jij vindt de ondernemers met een pizzahart en tomatensaus in hun aderen en maakt de deal. En dankzij jou krijgen de pizzalovers in het hele land de kwaliteit en service die zij verdienen.

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • Goed bent in netwerken en hier plezier uit haalt. Je ogen en oren staan altijd open en je onderneemt direct actie en bouwt lokaal een netwerk op in plaatsen waar we willen vestigen;
 • Het leuk vindt om deals te maken, sales is jou op het lijf geschreven;
 • In staat bent om mensen aan je te binden om tot een mooie talentpool te komen;
 • Bij voorkeur, een afgeronde HBO-opleiding hebt;
 • Affiniteit met recruitment, ondernemerschap en commerciële samenwerkingen hebt;
 • Ervaring in franchise, horeca of foodretail hebt, maar dit is geen must (wel een pré!).
Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Steffen, William, Sander, Geertje, Wout, Sarah en Fleur vorm je het Development team.
 • 25 verlofdagen + kans op drie bonus verlofdagen.
 • Bedrijfsauto, laptop en iPhone.
 • Pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en binnenkort ook onze eigen gym!
Interesse?

Neem contact op met William Witvoet (Manager Business Development) via william.witvoet@newyorkpizza.nl als je meer informatie wil. De sluitingsdatum van deze vacature is 15 november 2020.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek met William Witvoet en Wout Hooghiemstra, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek met oprichter en eigenaar Philippe Vorst en directeur franchise operations en development Steffen van Dijk, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

×