Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van afwasser tot franchisenemer bij De Pizzabakkers: Het verhaal van Chaina

In 2008 maakte Chaina kennis met De Pizzabakkers in Amsterdam. Op dat moment was ze werkzaam in een lunchrestaurant aan de Haarlemmerdijk bij Anthony, een van de vier vrienden die samen De Pizzabakkers begonnen. Toen Anthony en zijn vrienden hun allereerste pizzarestaurant openden, besloot Chaina met hen mee te gaan.

Ze vervulde diverse rollen binnen het restaurant, variërend van afwassen en bediening tot keukenwerk, en klom uiteindelijk op tot bedrijfsleider bij De Pizzabakkers Haarlemmerdijk en Overtoom. Chaina deelde openlijk haar droom om een eigen De Pizzabakkers restaurant te runnen. Toen de kans zich voordeed om een prachtige locatie in Leidsche Rijn te bemachtigen, greep Chaina deze kans met beide handen aan. In de onderstaande video deelt Chaina graag haar ondernemersreis bij De Pizzabakkers.

De Pizzabakkers Franchise

Bij De Pizzabakkers is iedereen welkom om lekker te lunchen, borrelen of dineren. Het is een plek voor iedereen die van ambachtelijke Romeinse pizza’s houdt en graag een glas prosecco drinkt. Ze creëren graag een ontspannen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Jong, oud, buurtbewoners of mensen van verre. Bij De Pizzabakkers eet iedereen goed. Hun basis is Italiaanse pizza op haar best: in de houtoven gebakken, met verse ingrediënten bereid en met liefde gemaakt.

De Pizzabakkers franchise is op zoek naar ondernemers die willen meegroeien met hun succesvolle concept. Ze zoeken mensen met een passie voor lekker eten en drinken, gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen. Ook is commercieel inzicht belangrijk, evenals de bereidheid om hard te werken, stressbestendigheid en het vermogen om te sturen op cijfers.

Zou jij ook de lekkerste pizza willen serveren in jouw eigen De Pizzabakkers restaurant? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×