Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ViaViela lanceert eigen handboek voor gastouders

Gastouderbureau ViaViela heeft op 18 april het handboek Pedagogiek voor gastouders gelanceerd. Het nieuwe e-book geeft met behulp van tips en activiteiten op praktische wijze invulling aan de vier pedagogische basisdoelen uit de Wet kinderopvang.

Gratis voor nieuwe klanten

Het handboek is beschikbaar voor alle gastouders van ViaViela. Het is tevens gratis te downloaden voor iedere gastouder die laagdrempelig aan de slag wil met het eigen pedagogisch handelen. ViaViela vindt de verdere ontwikkeling van het vak van gastouder, ook op pedagogisch vlak, ontzettend belangrijk. Daar maken zij zich al jaren sterk voor. En als je de kennis hebt, dan is het toch mooi om deze te delen? Op die manier hebben ondernemers bij ViaViela een mooi instrument in handen om nieuwe gastouders te werven.

Over ViaViela

ViaViela is een gastouderbureau dat bemiddelt tussen vraagouders en gastouders. Ook begeleidt ViaViela de gastouders in continue professionalisering. We zijn geen uitzendbureau omdat onze bemiddeling niet eenmalig is; we hebben de wettelijke taak om gastouders blijvend te begeleiden. ViaViela zorgt ervoor dat de pedagogische, educatieve en kwaliteitsaspecten van de gastouder op orde zijn, blijven en verbeteren waar nodig. Wij hebben altijd een langjarige relatie met zowel de gastouder als de vraagouder. Je kunt ons de spin in het web van de opvangbehoefte noemen.”

Het nieuwe handboek van ViaViela is gratis te downloaden op hun website.

Ontvang gratis meer informatie over ViaViela

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

ViaViela

×