Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ViaViela introduceert ‘Swipe Game’

 ViaViela, marktleider in kleinschalige opvang in huis, introduceert een innovatieve Swipe Game om ondernemende professionals aan te trekken die samen met ViaViela succesvol willen zijn. De Swipe Game is ontworpen om kandidaten te laten zien dat ondernemen met ViaViela zoveel meer is dan alleen een baan. Het biedt meer inhoud, meer succes, meer eigen verantwoordelijkheid, meer vrijheid en meer plezier. Daarnaast kunnen professionals snel ontdekken of ViaViela bij hen past.

Als ondernemer bij ViaViela ben je verantwoordelijk voor het matchen van ouders met opvangprofessionals in huis. Bovendien begeleid je deze professionals, oftewel gastouders, bij het runnen van hun eigen kleinschalige kinderopvang. Je kan dus een gevarieerde rol verwachten met veel afwisselingen in je dagelijkse activiteiten. De Swipe Game is een test bestaande uit verschillende vragen, waarbij kandidaten uitgedaagd worden om te swipen of een bepaalde stelling hen aanspreekt of niet. Door deze stellingen te beantwoorden, kunnen kandidaten in slechts enkele minuten ontdekken of ze beschikken over de ‘ViaViela-factor’.

ViaViela heeft op dit moment meer dan 50 ondernemers aangesloten en is op zoek naar meer ondernemende professionals om samen de organisatie verder te laten groeien. “We geloven dat onze Swipe Game een leuke en laagdrempelige manier is om een nieuwe doelgroep te bereiken”, zegt Yvonne Wouters, operationeel directeur van ViaViela. “Het bemiddelen in kinderopvang is een vak dat zich niet enkel beperkt tot mensen met ervaring binnen de kinderopvang. Kandidaten met expertise in onder andere arbeidsbemiddeling of de reisbranche blijken uitzonderlijk succesvol binnen onze organisatie. Zij bezitten immers de vaardigheden om te bemiddelen en commerciële kansen te zien, die in dit vakgebied vereist zijn. Bovendien verzorgen wij opleidingen en trainingen op het gebied van pedagogiek en kinderopvang, zodat je de benodigde kennis en vaardigheden kunt verwerven.”

ViaViela biedt een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin ondernemers de mogelijkheid krijgen om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. “We bieden ondernemers de kans om hun eigen succesverhaal te schrijven” zegt Yvonne. “We zijn op zoek naar mensen die deze uitdaging willen aangaan en met ons willen groeien en bloeien”.
Voor meer informatie over ondernemen onder de vlag van ViaViela, kun je hier (vrijblijvend) informatie aanvragen.

Ontvang gratis meer informatie over ViaViela

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

ViaViela

×