Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

VITAL franchise wint aanbesteding catering ROC Amsterdam

12 februari 2024

VITAL, een kantineconcept voor het onderwijs waarbij alles draait om het stimuleren van goede voedingsgewoonten voor leerlingen, heeft de aanbesteding gewonnen voor ROC Amsterdam. ROC Amsterdam heeft 4.000 medewerkers en biedt ruim 300 MBO opleidingen aan ruim 32.000 studenten. Op zeven locaties van het ROC in Amsterdam gaat VITAL locaties gaat openen.

VITAL is meer dan alleen een kantine – het staat voor FOOD AND WHATEVER. Bij VITAL kunnen zowel de onderwijsinstelling als de leerlingen veel meer vinden dan alleen een smakelijk broodje. Ons assortiment biedt een gezonde balans tussen gezonde en minder gezonde opties, waardoor VITAL inspeelt op zowel de behoeften van de scholen als die van de leerlingen. Op die manier kan de ondernemer rendabel opereren.

VITAL is een kantineconcept dat zich volledig richt op het bevorderen van een gezonde balans in het leven. Van feestelijke maaltijden tot sportieve en gezonde opties – elke dag is anders. VITAL gaat ervan uit dat leerlingen op deze manier leren hoe ze zelf de juiste keuzes kunnen maken, zonder voortdurend te benadrukken dat alles altijd gezond moet zijn. Studenten hebben al genoeg verantwoordelijkheden te dragen.

Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen tijdens schooltijden en wil je leerlingen helpen bij het vinden van de juiste balans? VITAL zoekt betrokken ondernemers die het belangrijk vinden om het gezonde voedingsaanbod op scholen op een winstgevende manier aan te pakken.

 

×