Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vrijheid binnen de formule bij Personal Fitness Nederland

“Een aantal dingen ligt vast: de inrichting, sfeerbepaling en het Fit for Life programma. Franchisenemers mogen hun eigen invulling geven bij Personal Fitness Nederland: meditatie, boxlessen, yoga, looptraining, sportmassage, het mag allemaal. Als je een skill hebt, die een verlengstuk is van gezondheid en vitaliteit, neem dat vooral mee. Maar de basis is altijd het Fit for life programma”, vertelt Jos Vermeer directeur.

Je bent franchisenemer. En dan?

“Je gaat eerst het Persoonlijk opleidingstraject in. Je krijgt toegang tot een uitgebreide e-learning, die door ons zelf is ontwikkeld. Onze pijlers (beweging, voeding, herstel, coaching en ondernemerschap) worden daarin uitgewerkt. Vervolgens start de 4-daagste interne opleiding, die 1x per maand van start gaat. Hier doen nieuwe franchisenemers aan mee, maar ook medewerkers en bestaande franchisenemers die behoefte hebben aan een opfriscursus. Zo ontstaat een leuke mix van deelnemers, waarin veel ervaringen gedeeld worden.

Vervolgens zoeken we een pand. Wij ondersteunen bij de inrichting, maar de franchisenemer doet het klussen zelf. We zijn geen duur concept maar laagdrempelig. Er zijn geen tonnen mee gemoeid om je bij ons aan te sluiten. Dat houdt in dat je bepaalde dingen zelf moet doen. Een gemiddelde studio is 100 of 150 vierkante meter. De meeste franchisenemers die solo werken, hebben 40 à 50 klanten. 70% van de franchisenemers heeft 1 of 2 medewerkers in dienst. Als je klein wil blijven en het alleen wil doen, kan dat. Als je uit je jasje groeit, kun je opschalen naar een grotere vestiging. Als je een hele kleine vestiging wil, zonder personeel, dan kan dat ook. 60% van onze franchisenemers is multiclub-owner met 2 of 3 vestigingen. Je kan dus groeien op je eigen locatie maar je kan ook groeien met meerdere vestigingen”.

Een gedegen franchiseformule, maar we nemen je niet alles uit handen

“Wij leveren een CRM-systeem, waarin de incasso, agenda etc. worden gefaciliteerd, maar zaken zoals boekhouding moet de ondernemers zelf regelen. We vragen een stuk zelfredzaamheid en ondernemerschap. 1 x per jaar sturen onze franchisenemers de jaarcijfers naar ons op en eventueel kunnen we die ook per kwartaal opvragen, als we daar aanleiding toe zien. Zo houden we wel de vinger aan de pols. Als je toch behoefte hebt om over zaken als je begroting, budgettering, cashflow, of incasso te praten, kun je uiteraard altijd bij ons terecht met je vragen. Dan gaan we er samen naar kijken. We helpen ondernemers met het vaststellen van doelstellingen en hoe die weer vertaald kunnen worden naar jaar-, kwartaal- en maanddoelen. We werken met een dashboard, zodat de ondernemer zelf kan zien of hij of zij op de juiste koers ligt. Kortom: als ondernemer moet je een aantal administratieve zaken zelf regelen, maar wij zijn er wel altijd om hen bij te staan voor, tijdens en na de start”.

Een oproep aan potentiële franchisenemers

“Wil je van jouw liefde voor sport en mensen je werk maken? Bezig zijn met vitaliteit, sporten, met een bewezen concept en écht mensen coachen, dan pas je wellicht goed bij ons. Als je dat wil doen met een leuke club, met een open cultuur, met lol en met mensen die voor je klaarstaan, zonder een al te hoge investering, maar met een goed rendement, dan zou je gek zijn als je je niet bij ons aansluit”.

Ontvang gratis meer informatie over Personal Fitness Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Personal Fitness Nederland

×