Collect & Deliver franchise formule

franchisen bij Collect & Deliver

Collect & Deliver is een franchise organisatie die individuele pakket vervoerders als franchisenemer verenigt in een full service postbedrijf. De huidige post/pakket distributie markt wordt gedicteerd door de bekende namen van post- en pakketbedrijven, die alle gebruik maken van zogenaamde ZZP-bezorgers.Van Collect & Deliver hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

InXpress
InXpress InXpress is een wereldwijde logistieke franchiseformule met meer dan 350 franchisekantoren. InXpress biedt MKB ondernemers alle mogelijkheden van gerenommeerde internationale…
Mail Boxes Etc.
Mail Boxes Etc. MBE biedt een breed en divers aantal producten en diensten aan die een uitkomst zijn voor zowel particulieren als bedrijven…
PostMasters
PostMasters Internationaal verzenden, expresspost, koeriersdiensten, inpakservice, DTP, copy- en print-service, postbussen en kantoorartikelen. Voor particulieren en bedrijven.
World Options
World Options Specialist in het verzenden van nationale en internationale pakketten en expres zendingen. Bij World Options heeft de cliënt één contactpersoon,…


Collect & Deliver franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2016
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Collect & Deliver dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Een bestelwagen en werkkapitaal
Totale investering:
De totale investering in je eigen Collect & Deliver. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 7.500
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Geen, de ondernemer opereert vanuit diens bestelwagen.
Locatie omschrijving: Vanuit huis
Verzorgingsgebied: Gemiddeld 50.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
83 zelfstandig
2020:
83 zelfstandig
2021:
Franchiseformule failliet en niet op zoek naar franchisenemers zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Collect & Deliver