Nederland Bruist franchise formule

franchisen bij Nederland Bruist

Uitgever van stad- en streekmagazines, full-colour en uniek formaat.Van Nederland Bruist hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Seniorenkrant
Seniorenkrant Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen…


Nederland Bruist franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Nederland Bruist dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€40.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Nederland Bruist. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€80.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 21 zelfstandig
2020:
1 eigen en 22 zelfstandig
2021:
1 eigen en 24 zelfstandig
Buitenland:
2