IXINA

IXINA franchise formule

franchisen bij IXINA

ixina franchise

IXINA franchise is dé keukenspecialist in functionele en uitgeruste keukens, aangepast aan alle soorten levensstijlen. De franchiseformule is onderdeel van de FDB Internationale Group, Europa’s toonaangevende franchisegever op het gebied van op maat gemaakte keukens. IXINA franchise maakt al meer dan vier decennia gebruik van de expertise en betrouwbaarheid van FDB om de klant van de beste prijs-kwaliteitsverhouding te verzekeren.

“Meer dan 200 winkels wereldwijd”

IXINA franchise begon in 1971 in België. Al snel opende de franchiseformule winkels in Frankrijk. Met ongeveer 30 winkelopeningen per jaar en een netwerk van bijna 240 winkels wereldwijd, is IXINA franchise uitgegroeid tot een toonaangevende referentie op het gebied van Duitse kwalitatieve, functionele en trendy uitgeruste keukens.

Voor de IXINA franchise opening…

 • De juiste locatie
  Wij analyseren uw verzorgingsgebied en helpen u met het vinden van de beste locatie. We helpen u ook bij het onderhandelen over de beste regelingen voor uw winkel.
 • 8 weken training
  Via de FBD Training Academie wordt een training van acht weken voorgesteld, met name op het gebied van bediening, management, keukenproducten, markt en banen. Tegen het einde van de training, staat een lid van ons senior team vanaf 10 dagen voor de opening tot aan 2 weken later aan uw zijde.

Na de IXINA franchise opening…

 • Werkgroepen
  Elke zes weken zullen animators je bezoeken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Er worden regelmatig seminaries en vergaderingen gepland om u de gelegenheid te bieden om ons te ontmoeten, maar ook uw collega’s. Ten slotte kunt u aan toegewijde werkgroepen over specifieke onderwerpen (reclame, I.T., producten, etc.) deelnemen.
 • Gevorderde trainingen
  De FBD Training Academie staat aan uw zijde om u te helpen bij het verbeteren van alle aspecten van uw bedrijf. We behandelen alle aspecten van een steeds veranderend beroep en we kunnen u op elk moment helpen.

logo-ixina-german-kitchensAangesloten bij De Nationale Franchisegids


IXINA franchise informatie

Activiteit:

Specialist in functionele uitgeruste keukens, aangepast aan alle levensstijlen. Maakt deel uit van de FBD International Group.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2017
Entreegeld: 23.000
Totale investering: € 450.000
Benodigd eigen vermogen: Vanaf € 100.000
Gemiddelde omzet pv: Gemiddeld na 2 jaar opening € 2.500.000
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Training van 8 weken in de FDB Training Academy
Verkoop oppervlakte: 500 m²
Locatie omschrijving: A2
Verzorgingsgebied: Vanaf 100.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 zelfstandig
2019:
1 zelfstandig
Buitenland:
> 200 winkels in 30 landen

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
IXINA