Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Beursvloer Onderneem ‘t! goed gevuld

De plattegrond van de franchisebeurs Onderneem ‘t! raakt goed gevuld. Naast standhouders die al jaren deelnemen, zijn er ook nieuwe standhouders op de beursvloer aanwezig, zoals Papa John’s, ChipsAway, Wok&, DoctorPhone en IXINA.

Een aantal franchiseformules nemen al jaren deel aan de beurs om in contact te komen met potentiële franchisenemers. Dit zijn onder andere Expense Reduction Analysts, Bakker Bart, Kaldi, FEBO, Johnny’s Burger en Kwalitaria.

“Aanwezigheid op Onderneem ’t! legt ons geen windeieren. De open en transparante benadering van potentiële franchisenemers leveren ons ieder jaar nieuwe Kwalitaria ondernemers op”, vertelt Bas Holshuijsen, algemeen directeur bij Kwalitaria. De franchiseformule werd vorig jaar nog door Secret View uitgeroepen tot Standhouder van het Jaar.

“Kwalitaria pakte vorig jaar erg leuk uit met een VR tour”, aldus Tom Barten van De Nationale Franchise Gids, medeorganisator van Onderneem ‘t!. “We merken dat standhouders elk jaar weer meer uitpakken. Mede door de standhouders, kunnen we de beurs weer elk jaar een niveau omhoog tillen. Dit jaar zullen we weer iets doen voor de standhouders. We zijn benieuwd hoe de standhouders dit jaar uitpakken en wie er dit jaar met de prijs vandoor gaat”, gaat Barten verder. “Maar het belangrijkste is natuurlijk wel dat de kandidaat-ondernemer met voldoende informatie huiswaarts keert en een keuze kan maken voor een vervolgstap in het verwezenlijken van hun droom.”

Er zijn nog enkele stands vrij, bekijk hier de website van Onderneem ‘t! of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u de franchisebeurs bezoeken en toegangskaarten aanvragen? Klik dan hier.

×