Natuurwinkel Waalwijk

Natuurwinkel Waalwijk

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Waalwijk

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Waalwijk een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Waalwijk doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Waalwijk

Waalwijk ligt in de gemeente Waalwijk, in Noord-Brabant. In Waalwijk wonen ongeveer 30.720 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Waalwijk ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Waalwijk dus zo’n €480.349.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €218.000 is in Waalwijk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Waalwijk ligt dit dus hoger. In Waalwijk hebben 4.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.352 uitkomt.

Waalwijk is een stad in de provincie Noord-Brabant. Waalwijk ligt tussen Kaatsheuvel en Drunen. De stad ligt nabij Tilburg. De naam Waalwijk stamt af van ‘wijk op de wal’ wat haventje betekent. Vroeger leefden de bewoners van Waalwijk van de productie van turf, hooi en griend. Later werd de schoenenindustrie belangrijk voor de stad. Tegenwoordig zijn er nabij het haventerrein een aantal bedrijven gevestigd.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Waalwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Waalwijk.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Waalwijk

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Waalwijk
Inwoners
30.720
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€218.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel