Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

23 jarige onderneemster opent Vital4Skool vestiging

Maandag 7 januari heeft de 23 jarige Naomi Jansen haar gezonde schoolkantine geopend in Leek. Zij koos voor de scholengemeenschap rsg de Borgen om het cateringbedrijf op te zetten. Daarbij koos zij voor de franchiseformule Vital4Skool.

Dat Naomi voor een eigen zaak in de horeca kiest, is niet verrassend. De onderneemster deed na haar middelbare school veel ervaring op in deze branche. Ze werkte onder meer in Hotel Restaurant van der Valk en Alida’s Smulpaleis. Het was via deze laatste werkgever dat Naomi in contact kwam met FHC Formulebeheer, de formuleorganisatie achter Vital4Skool. De plannen werden vlot gemaakt. Vlak voor de kerstvakantie begon de verbouwing van de schoolkantine.

De eerste week

“We liepen netjes op schema en zijn niet tegen bijzondere dingen aangelopen”, aldus Naomi. Zij is met veel enthousiasme haar eerste week ingegaan. “Mensen worden altijd blij van eten, dus worden ze ook blij van mij als ik voor de catering zorg”, aldus Naomi. “De eerste dagen waren een beetje rommelig natuurlijk. Je moet even je draai vinden. Je weet niet hoeveel je van alles moet klaarmaken en dat is gewoon uitproberen.”

Rsg de Borgen blijkt een prettige school te zijn voor Naomi om haar schoolkantine verder te ontwikkelen. “Ik voel me heel erg welkom door de leerlingen en de conciërges.  Dat is toch wel heel prettig.” De eerste week leidde tot positieve reacties. “De kinderen zijn heel enthousiast. Ik krijg veel leuke reacties over hoe de keuken er uitziet. Het assortiment valt ook in de smaak, vooral de panini’s hete kip.”

Over Vital4Skool

Vital4Skool is een dynamische schoolcatering met eten en drinken dat zowel lekker als gezond is. De schoolcatering zit op inmiddels 40 locaties en is een succesvolle franchiseformule van FHC Formulebeheer. Veel van de schoolkantines hebben de gouden schaal van het Voedingscentrum mogen ontvangen. Dit is een schaal die aangeeft dat de kantine goed en gezonde catering biedt voor leerlingen.

×