Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

AH to go op OK-afdeling Erasmus MC

Albert Heijn heeft sinds 24 juni jl. een AH to go geopend op de OK-afdeling in het Erasmus MC. Hier kunnen 300 ziekenhuismedewerkers 24/7 terecht voor kleine boodschappen. Deze speciale vestiging maakt het mogelijk dat onder andere anesthesiologen, chirurgen en verpleegkundigen snel hun koffie, lunch of tussendoortje kunnen kopen. De franchiseformule heeft hiermee naar eigen zeggen ook een primeur: nog niet eerder opende een supermarkt op de OK-afdeling van een ziekenhuis.

Het idee voor de nieuwe AH to go van 18 m² is ontstaan nadat het ziekenhuis in 2018 is verbouwd. Op de zesde verdieping zijn alle operatiekamers bij elkaar gebracht: er zijn 21 operatiekamers die 24 uur per dag in bedrijf zijn. Voor ziekenhuismedewerkers zoals anesthesiologen is de nieuwe AH to go een uitkomst omdat zij tijdens hun dienst niet de afdeling af kunnen.

De AH to go op de OK wordt aangevuld door de grotere AH to go beneden in het gebouw. Dankzij zelfscankassa’s is de  AH to go op de OK-afdeling elke dag van de week, elk uur geopend.

×