Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Al ruim 2.000 stemmen voor ‘Franchise Starter Award 2019’

Tijdens Het Nationale Franchise Congres op 3 oktober a.s. wordt de meest veelbelovende (franchise) starter beloond voor goed ondernemerschap en een positieve impact op de (franchise) wereld.  De Franchise Starter Award heeft online al veel aandacht gekregen. De stemronde is inmiddels ruim twee weken geleden geopend en er is al ruim 2.200 keer gestemd op de genomineerde formules.

Veel van de genomineerde formules zijn ruimschoots campagne aan het voeren op sociale media om zichzelf in de top 3 te laten eindigen en door te gaan naar de juryronde. Een overzicht van alle genomineerden vind je hier.

€ 10.000,-

Naast een toffe introductie in de franchisewereld en de kans om jouw formule te presenteren aan alle bezoekers van Het Nationale Franchise Congres, is er natuurlijk ook een prijs. De winnaar van de Franchise Starter Award verkrijgt een prijs ter waarde van € 10.000,- bestaande uit onder andere juridische ondersteuning, consultancy en een franchise recruitment pakket. Daarnaast is de prijs omgeven door veel online en offline publiciteit.

Vorig jaar

Startende franchise formules Suittruck, Wok& en Health & Co stonden in de top 3 van de meest veelbelovende starters in 2018. Dit waren de drie formules gekozen als publieksfavoriet. Na een korte presentatie door alle drie de formules, tijdens Het Nationale Franchise Congres, werd Suittruck verkozen als winnaar van de Franchise Starter Award 2018.

Er kan nog tot 5 augustus gestemd worden via http://hetnationalefranchisecongres.nl/genomineerden/

 

De Franchise Starter Award 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:


×