Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Audax-directeur Jos Boot vertrekt

In januari 2020 vertrekt Jos Boot bij Audax. Boot werd in januari dit jaar Directeur Retail van het concern (o.a. bekend van franchiseformules The Read Shop en The Read Shop Express).

Over Audax

Audax is een zakelijk platform voor logistieke retail en richt zich op het creëren, vermarkten, verspreiden en verkopen van printmedia en andere producten en diensten. Audax biedt zakelijke klanten bereik in Nederland en is met 700 fte’s in de hele keten actief. Via de eigen mediamerken bereikt Audax 2,9 miljoen lezers per maand. Met verder 5.500 verkooppunten in Nederland en 2.200 in België, waarvan 1.000 in eigen beheer.

Statement

Vanaf 2000 werkte Boot als rayonmanager bij Bruna, later als CEO voor Retail Development Company, het bedrijf achter The Read Shop. Beide bedrijven zijn inmiddels overgenomen door Audax.

“In de afgelopen twintig jaar heb ik mij ervoor ingezet om ‘bij elkaar te brengen wat bij elkaar hoort’, waarbij synergie, efficiency en effectiviteit mijn sleutelwoorden waren én zijn. Voor mij zit het erop'”, laat Boot in een statement weten. Waar Boot nu naartoe gaat is vooralsnog onbekend.

×