Brandbrief Bruna, AKO: snel heropenen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het kabinet moet boeken- en lectuurwinkels zo snel mogelijk weer openen volgens Audax. Audax is het moederbedrijf van Read Shop, Bruna en AKO.

Audax wil dat winkels voor klanten, tijdschriften en boeken als essentieel worden beschouwd. In de landen Frankrijk, België en Duitsland worden deze winkels als essentieel beschouwd. “Een verdere verlenging van de lockdown is funest voor winkels die lectuur verkopen”, aldus Hubert de Leeuw algemeen directeur Audax.

Verder wil INretail dat het kabinet op om Nederland snel ‘van de pauzestand’ te halen. De brancheorganisatie biedt maandag 10 januari een plan aan voor een verantwoorde opening. Onderdelen van het plan zijn onder andere maximaliseren van het aantal mensen in winkels, verder is afstand bewaren noodzakelijk, mondkapjes en hygiënemaatregelen.

Afgelopen week stuurde 15 modeketens al een brandbrief naar politiek Den Haag voor een eerdere heropening. WE Fashion, Shoeby, Wibra en Scapino vinden dat het huidige beleid blijvende schade toebrengt.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise