Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Capital Circle start crowdfunfing voor 30ml Coffee Roasters Leiden

Capital Circle biedt in samenwerking met 30ml Coffee Roasters een nieuw crowdfundingproject aan. Eerder financierde Capital Circle al de tweede eigen vestiging van deze jonge franchiseorganisatie en later volgde de franchisevestiging aan de Utrechtse Nachtegaalstraat. Binnenkort opent Floor Kuijken in haar geboortestad Leiden de deuren van de volgende 30ml vestiging. Deze ambitieuze jonge dame weet wat ze wil en heeft haar werk en opleiding zo gekozen dat ze nu haar eigen franchisevestiging van 30ml kan starten.

Met een eigen investering van €25.000 en een achtergestelde lening van €11.000 van familie, blijft er voor de crowd van Capital Circle nog een financieringsvraag van €115.000,- over. Floor Kuijken is begonnen in de bediening bij een toko om zich vervolgens op te werken tot bedrijfsleidster. Daarna heeft zij twee jaar bij een evenementenbureau gewerkt waar zij als allround medewerker vaak grote partijen liep en achter de bar stond.

De ondernemer

Tijdens haar opleiding Evenementen Management besloot zij al dat een eigen horecazaak haar droom was. Ruim negen maanden geleden heeft zij samen met een vriend succesvol een lokale vestiging van een fastfood franchiseketen opgestart. Deze vestiging draait inmiddels een goede omzet, mede dankzij haar inzet. Omdat haar droom altijd een eigen zaak is geweest besloot Floor zich te oriënteren op andere mogelijkheden binnen de horeca.

Een koffieconcept heeft altijd de aandacht van Floor gehad. Tijdens haar zoektocht stuitte zij op 30ml. Een concept met topkwaliteit koffie, een uitstekende menukaart en een vriendelijke en informele sfeer. Dit sprak Floor erg aan. Ze heeft een training gevolgd bij 30ml waarbij alle aspecten van de franchise aan de orde zijn gekomen.

Vanwege haar opleiding heeft Floor kennis van en ervaring in sales en marketing. Deze kennis heeft zij eveneens toegepast tijdens haar werkzaamheden bij een evenementenbureau en bij het opstarten van de fastfood franchise waar zij bij betrokken was. Floor wordt het gezicht van de zaak. Zij zal dagelijks aanwezig zijn om klanten te verwelkomen, lekkere koffie voor ze te maken en om de zaken goed te laten verlopen.

Crowdfunding

Uiteraard zijn de franchisegevers Frans en Wendy Kooijman met hun franchisemanager nauw betrokken bij de realisatie van deze nieuwe franchisevestiging en zullen ze assisteren en adviseren waar nodig.

Doel van de lening is het openen van een nieuwe franchisevestiging aan de Botermarkt 3 in Leiden. Voor de verbouwing, inventaris, werkkapitaal en voorraad is een bedrag nodig van €151.000,- . De ondernemer legt zelf een bedrag van €25.000,- en er is een achtergestelde lening van €11.000 van familie. Financieringsvraag aan de crowd van Capital Circle is daarmee € 115.000,-

[box]Interesse in crowdfunding? Of wilt u meer weten over dit project? Lees hier meer![/box]
×